Website maken

Voor €450 een nieuwe website in je eigen huisstijl!

 

Wordpress

Wij maken de website in WordPress. Een zeer handig website systeem gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Je hoeft geen code te kennen om straks zelf teksten e.d. op je website aan te passen. WordPress heeft een geïntegreerde module die lijkt op Word om zaken als bijvoorbeeld lettertype aan te passen. Een groot voordeel van WordPress is dat je overal waar een internetverbinding is de website kan bijwerken. De website is geschikt voor je telefoon en tablet.

Doordat wij plugins installeren kan de website uitgebreid worden met de meest handige toepassingen (een plugin is een aanvulling op het software programma). De mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

Gebruiksvriendelijk

Er is geen technische kennis nodig voor het onderhouden van onze websites. Het plaatsen van berichten, het beheren van teksten, bestanden, afbeeldingen en video’s is simpel en geschikt voor beginners.  Je hebt alles zelf in de hand!

Niet alleen het beheer gedeelte is gebruiksvriendelijk maar Internass zorgt er ook voor dat de klanten en gebruikers die op de website komen een fijne webervaring beleven. Geen ingewikkelde website waar de klant moet zoeken naar de juiste informatie.

 

Goed Vindbaar

Goed vindbaar zijn, oftewel SEO (Search Engine Optimization), is een must voor elke website.  Wij zorgen er voor dat de nieuwe website goed in Google wordt gevonden door deze te optimaliseren. Hierdoor zal de website hoger in de zoek resultaten eindigen. Zie meer hierover op de pagina Website Vindbaarheid

 

In je eigen stijl

Wij maken zeer aantrekkelijke websites in je eigen huisstijl. Samen bepalen wij de de juiste richting en zetten de diverse mogelijkheden op een rijtje.

 

Waar voor je geld

Wij maken bovengemiddeld websites voor een goedkope prijs.

 

Professioneel en Overzichtelijk

Een bezoeker heeft weinig tijd en en neemt hoogstens 5 seconden de tijd om een webpagina op te nemen. Daarom zorgt Internass er voor dat de bezoeker niet moet nadenken om tot de juiste info te komen. Een duidelijke structuur, met gebruik korte en krachtige woorden maakt een website overzichtelijk voor zowel de bezoeker als de zoekmachine. Hoe nuttiger de pagina hoe sneller de de webpagina wordt geïndexeerd in de zoekmachines.