0%

Verhuur website tiny house

Een goede website is je visitekaartje en zorgt voor flink meer boekingen. Vaak boeken gasten het liefst rechtstreeks bij de eigenaar en niet via een ander platform welke vaak duurder is vanwege de commissies. Onze verhuur websites zetten jouw verblijf in het zonnetje. De website van ervescherpzicht.nl is een van de vele die wij op maat hebben opgeleverd.

Met beschikbaarheidskalender en reserveringssysteem

verhuur_website_maken

De websites  welke Internass voor je op maat maakt is zeer geschikt voor de verhuur van jouw vakantiehuis of vakantieappartement. Wij zorgen er voor dat deze goed leesbaar is op PC, tablet en smartphone zodat de mensen die zoeken naar een vakantiehuis makkelijk kunnen boeken. De website is eenvoudig up-to-date te houden. Het wordt een gebruiksvriendelijke website voor je vakantiehuis verhuur met volop mogelijkheden tegen een lage prijs.

Geïnteresseerd in het laten maken van een website voor woningverhuur, verhuur tiny house, vakantiehuis of vakantiewoning. Wij bouwen op maat gemaakte websites met alle benodigde functies. Neem vrijblijvend contact met ons op.