Een website laten maken

Al vanaf €490 een maatwerk website laten maken door Internass.

WordPress

Internass ontwerpt en maakt websites in WordPress. WordPress is wereldwijd het meestgebruikte CMS. Het is een handig en gebruiksvriendelijk websitesysteem en zeer gemakkelijk om na de oplevering zelf te onderhouden. Gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak.  Overal waar er internet is kan er aan de website gewerkt worden, zowel op de pc, tablet en zelfs op de mobiel.

Doordat wij plugins installeren kan de website uitgebreid worden met de meest handige toepassingen. Een plugin is een aanvulling op het software programma, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wanneer je een website laat bouwen door ons in WordPress zorgen wij voor een goede uitleg en overdracht.

Gebruiksvriendelijk

Er is geen technische kennis nodig voor het onderhouden van onze opgeleverde websites. Het plaatsen van berichten, het beheren van teksten, bestanden, afbeeldingen en video’s is simpel en geschikt voor iedereen.  En nog veel belangrijker je hebt alles zelf in de hand!

Niet alleen het beheergedeelte is gebruiksvriendelijk maar Internass zorgt er ook voor dat de klanten en gebruikers die op de website komen een fijne webervaring beleven. Geen ingewikkelde website waar de klant moet zoeken naar de juiste informatie.

Geen zin om zelf de site te onderhouden dan kunnen wij dit eventueel voor je blijven doen.

Goed Vindbaar

Goed vindbaar zijn, oftewel SEO (Search Engine Optimization), is een must voor elke website.  Wanneer Internass de website maakt zorgen wij er voor dat de nieuwe website goed in zoekmachines wordt gevonden. De nieuwe website wordt geheel geoptimaliseerd. Hierdoor zal de website hoger in de zoekresultaten eindigen van o.a. Google, Bing en Yahoo. Zie meer hierover op de pagina Website Vindbaarheid

In je eigen stijl

Wij maken zeer aantrekkelijke websites in je eigen huisstijl. Samen bepalen wij de de juiste richting en zetten de diverse mogelijkheden op een rijtje. Het doel is om het ‘digitale landschap’ van je bedrijf te maken die een consistente gebruikerservaring geeft: een bezoeker moet direct zien dat het een website van jou bedrijf is. Van te voren bepalen wij samen hoe de elementen als kleur, lettertype, formulieren, iconen enzovoorts eruit gaan zien.

Waar voor je geld

Wij maken bovengemiddeld websites voor een relatief goedkope prijs. Dit is mogelijk door onze agile-aanpak.  Internass werkt in korte, overzichtelijke perioden van vaak niet meer dan een maand. De Agile-aanpak stelt ons team in staat het project snel aan te passen aan een gewijzigde situatie of wens. De nadruk ligt op directe communicatie, bij voorkeur in de vorm van persoonlijk contact.

Professioneel en Overzichtelijk

Een gemiddelde website bezoeker heeft weinig tijd en en neemt hoogstens 5 seconden om een webpagina in zich op te nemen. Daarom zorgt Internass er voor dat de bezoeker niet te lang moet nadenken om tot de juiste info te komen. Een duidelijke structuur en lay-out, met gebruik van korte en krachtige woorden maakt een website overzichtelijk voor zowel de bezoeker als voor de zoekmachines. Hoe nuttiger de pagina hoe sneller de webpagina wordt geïndexeerd in de zoekmachines.

Effectiever communiceren met je doelgroep ligt aan de basis van elke goede website.

Wil je met een gerust hart je website laten maken door Internass? Neem dan contact met ons op