0%
Posted inPlugin webshop Website

Woocommerce

Internass/Posted on /Comments Off

Webshop laten maken met WooCommerce

Wij bouwen resultaat gerichte webshops.


Wil je een webshop laten maken met Woocommerce? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Internass heeft ruim 15 jaar ervaring met webwinkels en zorgt voor een webshop die niet alleen gevonden wordt maar ook daadwerkelijk verkoopt. Conversie is king! Wij zorgen er voor dat jouw bezoekers op de webshop omgezet worden in klanten.

Wat is woocommerce!

WooCommerce is een wordpress plugin (toevoeging) en is de meest gebruikte e-commerce oplossing ter wereld. Je kunt met woocommerce eenvoudig en snel nieuwe producten toevoegen, online orders ontvangen en bestellingen afhandelen. Het is geschikt voor zowel kleine als grote webwinkels. WooCommerce is compleet en eenvoudig in gebruik het heeft de meest gebruikte betaalsystemen beschikbaar. Bijvoorbeeld iDeal, PayPal of Creditcard. Wij zorgen dat iedereen kan afrekenen.

met Woocommerce kun je nationaal of internationaal online verkopen aan consumenten of business to business. Login met bijvoorbeeld speciale staffelkortingen en/of verschillende betaalmogelijkheden. Alles is mogelijk!

When I hear the buzz of the little world among the stalks, and grow familiar with the countless indescribable forms of the insects and flies, then I feel the presence of the Almighty, who formed us in his own image, and the breath of that universal love which bears and sustains us, as it floats around us in an eternity of bliss; and then, my friend, when darkness overspreads my eyes.

WOOCOMMERCE ============================================
De plugin heeft meer dan 4 miljoen actieve installaties, een gebruikersbeoordeling van 4.6 op WordPress.org en een leger aan digitale winkeliers die enorm tevreden zijn met de plugin.

Wat is er mogelijk met WooCommerce?

WooCommerce is inmiddels enorm bekend en uitgegroeid tot de grootste plugin om een webshop mee te bouwen en is geschikt voor alle type webshops zowel fysieke producten, digitale producten maar ook voor diensten zoals bijvoorbeeld verhuur, abonnementen en veel meer. Het is dus niet alleen geschikt om als webshop te functioneren, je kunt WooCommerce ook gebruiken om klanten diensten bij je te laten afnemen en afrekenen. Er zit geen limiet aan het aantal producten dat je kunt toevoegen.

Je krijgt alle mogelijkheid om BTW tarieven en verzendkosten in te stellen, kortingscodes te maken, voorraad te beheren, en veel meer.

Het is zelfs mogelijk om een WooCommerce webshop te runnen met een apart ledengedeelte voor bijvoorbeeld een cursus. Je kunt woocommerce zien als een hulpmiddel om je bezoekers betalingen te laten verrichten.